24SevenOffice.com

Kanskje den beste ERP og regnskapsløsningen på markedet i dag.

Regnskap 4U AS har valgt, etter nøye evaluering av samtlige løsninger på markedet i dag, å bruke 24SevenOffice.com.

Hver dag sitter våre ansatte i mange timer og jobber i 24SevenOffice.com. Da er det svært viktig at løsningen er både brukervennlig og driftsikkert. Når over 30.000 bedrifter har valgt 24SevenOffice.com, så sier det alt.

Å kunne tilby en pris til bedrifter på regnskapstjenester som ligger 20 til 30% under markedspris, og samtidig gi fastpris, krever at man har et godt team med gode arbeidsprosesser, og ikke minst et et verktøy som er:

  • Intelligent (AI)

  • Skybasert

  • Fungerer like godt på norsk som engelsk

  • Fungerer like godt for enkeltmannsforetak og for bedrifter med flere tusen ansatte i inn og utland

  • Og gir alle våre kunder det det har behov for, for å drive sitt eget selskap på en god og ryddig måte

Du kan lese mer om 24SevenOffice.com her: 

https://24sevenoffice.com/no/erp/regnskapsprogram/ 

24SevenOffice er Europas ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer. Selskapet var det første skybaserte ERP-systemet i Europa. 24SevenOffice har 20 års erfaring og tilbyr markedets mest komplette og sofistikerte Software as a Service (SaaS)-løsning, også kalt «cloud computing» hovedsakelig for mellomstore bedrifter.

Løsningen er modulbasert og inneholder alle moduler en mellomstor bedrift trenger for å styre sin bedrift i ett integrert system. I tillegg er 24SevenOffice integrert med over 200 tredjepartsløsninger, som blant annet de fleste banker, inkassoselskaper, kassesystemer, netthandler, produksjonssystemer, bransjeløsninger, forsystemer med mer.

(utdrag fra : https://24sevenoffice.com/no/selskapet/)