top of page

1

REGNSKAP

Vi forstår at regnskapsarbeidet kan være en tidkrevende og ofte overveldende oppgave for mange bedriftseiere. Derfor tilbyr vi våre tjenester for å gi deg en fullstendig oversikt over alle utgifter og inntekter i din bedrift. Vårt erfarne team tar seg av regnskapet fra A til Å, slik at du kan bruke tiden din på å drive virksomheten din og fokusere på det du er best på.

 

Hos oss kan du være trygg på at vi tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov og ønsker. Vi forstår at hver bedrift er unik, og derfor kan våre tjenester skreddersys for å passe din virksomhet best mulig.

Vi bruker skybaserte regnskapssystemer, med det nyeste innen teknologi, for å jobbe smartere og mer kostnadseffektivt. Dette betyr også at du alltid har tilgang til regnskapet og rapporter uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til internett. Vi kan også gi deg innsikt i dine tall på en oversiktlig og forståelig måte, slik at du alltid har kontroll på bedriftens økonomi.

 

Vårt mål er å gi deg en enklere og mer effektiv hverdag, samtidig som vi tar vare på din bedrifts økonomi. La oss ta hånd om regnskapet ditt, slik at du kan bruke tiden din på det du liker best.

2

ÅRSOPPGJØR OG LIGNING

Årsoppgjør er en prosess som kan være både komplisert og tidkrevende for mange bedrifter. Det er viktig å få dette riktig, da feil kan føre til unødvendige kostnader og uønskede konsekvenser. Det kan være en utfordring å holde seg oppdatert på de stadig endrede reglene og kravene i loven, samtidig som man må fokusere på å drive sin egen virksomhet. Ved å overlate årsoppgjøret til oss på regnskapsbyrået kan du være trygg på at regnskapet og rapporteringene blir utfylt og levert i henhold til regelverket og tidsfristene.

 

Vi sørger for å ta ansvar for hele prosessen og sikrer at regnskapet blir satt opp på en riktig og forsvarlig måte. Vi har lang erfaring med årsoppgjør og er oppdatert på de nyeste kravene i loven. Vi gjennomfører en grundig gjennomgang av regnskapet for å avdekke eventuelle feil og mangler. Vi sikrer også at alle nødvendige dokumenter er på plass og at eventuelle avvik blir håndtert på en profesjonell måte.

 

Ved å overlate årsoppgjøret til oss kan du spare tid og ressurser, samtidig som du unngår eventuelle problemer og straffegebyrer på grunn av feil og mangler.

3

LØNN

Som regnskapsbyrå har vi solid erfaring innenfor området og kan hjelpe deg med å unngå feil og unødvendige kostnader.

 

Vi sørger for at lønnen blir korrekt utbetalt til rett tid, og at rapporteringen blir utført i henhold til gjeldende lover og regler. Vi tilbyr lønnskjøring for både små og store bedrifter, og tilpasser tjenestene etter dine behov.

 

Ved å benytte deg av vår ekspertise, kan du fokusere på å drive din bedrift, mens vi tar oss av det administrative arbeidet knyttet til lønn.

4

FAKTURERING

Selv den minste feilen i faktureringen kan føre til unødvendige kostnader og misforståelser. Våre erfarne regnskapsmedarbeidere sikrer at faktureringen er nøyaktig og effektiv. Vi jobber tett med deg for å forstå dine behov og tilpasse tjenestene våre deretter.

 

Hvis du ønsker å fakturere selv, kan vi bistå med veiledning, kontroll og oppfølging for å sikre at fakturaene er i samsvar med gjeldende regler og retningslinjer. Med vår ekspertise og oppmerksomhet på detaljer, kan du være trygg på at faktureringen blir håndtert på en profesjonell og pålitelig måte.

5

SELSKAPSFORVALTNING

Å starte en bedrift kan være en spennende og utfordrende tid, og det kan være mye å tenke på når det kommer til etablering av selskapet ditt. Derfor er det viktig å ha noen som kan veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å unngå potensielle fallgruver. Vårt erfarne team har hjulpet mange gründere med å etablere sine selskaper, uavhengig av selskapsform.

 

Vi sørger for at alt det praktiske blir ordnet, fra registrering i Brønnøysundregistrene til utarbeidelse av nødvendige avtaler og dokumenter. Vårt mål er å gjøre prosessen så enkel og smidig som mulig, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - å få din virksomhet opp og gå.

 

Vi vil også gi deg råd om hvilken selskapsform som passer best for dine behov, og hjelpe deg med å sette opp en solid forretningsplan for å sikre en god start. Med vår hjelp kan du føle deg trygg på at alt blir gjort på riktig måte, og at du kan fokusere på å bygge din virksomhet og realisere dine ambisjoner.

6

OPPSTART

Som nystartet næringsdrivende kan det være overveldende å få oversikt over alle oppgaver, plikter og regler. Vi forstår at det å etablere en bedrift kan være en utfordrende tid, og vi er her for å hjelpe deg gjennom denne fasen. Vi tilbyr rådgivning og veiledning for å hjelpe deg med å etablere effektive rutiner og avklare regelverket, slik at du kan fokusere på å utvikle din virksomhet og nå dine mål. Med vår kompetanse og erfaring i å hjelpe gründere og småbedrifter i etableringsfasen, kan du være trygg på at du får den nødvendige støtten og veiledningen du trenger for å lykkes.

bottom of page