VI TAR HÅND OM TALLENE, DU SKAPER VERDIENE

Om oss

Regnskap 4U AS er et autorisert regnskapsbyrå med kontor i Lillestrøm. Vår kompetanse omfatter regnskap, bokføring og en rekke andre rådgivende tjenester på tvers av ulike bransjer og organisasjonstyper. 

Vi skreddersyr våre tjenester innen regnskapsføring for å møte hver enkelt kundes unike behov, og legger derfor stor vekt på god og tydelig kommunikasjon.

Dette er Regnskap4U

Kunden i fokus

Vi forstår at regnskap kan virke som en overveldende del av å drive bedrift, og det er her vi kommer inn. 

Vår oppgave er å fjerne denne byrden fra dine skuldre, slik at du kan konsentrere deg om det du gjør best – å drive og utvikle din bedrift.

Vår ekspertise

Vi vet at hvert selskap er unikt, og derfor jobber vi tett med deg for å tilpasse våre tjenester til nettopp dine behov.

Med over 15 års erfaring innen regnskap og økonomi, så tilbyr vi en bred portefølje av tjenester der vi så og si håndterer alle aspekter ved regnskapet. 

Vår ambisjon

Vår ambisjon er at du skal se på Regnskap 4U AS som en verdifull og ressurssterk partner. Med integritet som vårt kjennetegn, er vi her for å støtte deg og din bedrift mot suksess.

La oss ta hånd om regnskapet, så du kan fokusere på verdiskapning for din bedrift.

Ofte stilte spørsmål

Hva slags tjenester tilbyr Regnskap4U?

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert regnskap, lønnshåndtering, årsoppgjør, fakturering, rådgivning, selskapsforvaltning og hjelp med oppstart.

Hvordan kan Regnskap4U hjelpe min bedrift?

Vi kan hjelpe bedriften din med å effektivisere økonomiske prosesser, sikre nøyaktig finansiell rapportering, gi strategisk skatterådgivning, og støtte i overholdelse av lovmessige krav.

Hvordan tar Regnskap4U betalt for deres tjenester?

Våre priser baseres på tjenestens art og omfang. Vi tilbyr både fastprisavtaler og timebaserte priser, avhengig av kundens preferanser og behov.

Hvilken type klienter betjener Regnskap4U vanligvis?

Vi betjener et bredt spekter av klienter, fra enkeltpersonforetak og småbedrifter til mellomstore og store bedrifter i ulike bransjer.

Hvordan foregår kommunikasjonen med deres klienter?

Vi kommuniserer med våre klienter gjennom flere kanaler, inkludert e-post, telefon, videomøter og personlige møter, avhengig av kundens preferanser.

Kan Regnskap4U hjelpe med internasjonal skatteplanlegging?

Ja, vi tilbyr rådgivning og støtte i internasjonal skatteplanlegging for kunder som opererer over landegrenser.

Her finner du oss

Trenger du hjelp med regnskapet?

Vi hører gjerne fra deg. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.
Kontaktskjema
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Regnskap 4U er et autorisert regnskapsfirma med kontor i Lillestrøm. Vi utfører et bredt spekter av tjenester innen regnskapsføring, og har både lang og god erfaring med å bistå både små foretak og større aksjeselskaper.  
Regnskap 4U AS © 2024
| Design og utvikling av ZenNet AS 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram