ÅRETS REGNSKAPSFRISTER: VI HÅNDTERER REGNSKAPET

A-melding og lønnsrapportering

Månedlige lønnsrapporter må sendes inn gjennom a-meldingen senest den femte dagen i måneden etter at lønnen er utbetalt.

Generalforsamling og årsregnskap

Den årlige ordinære generalforsamlingen for omfattende gjennomgang av årsregnskapet skal alltid avholdes innen 30. juni hvert år.

Innlevering av årsregnskap

Fristen for innlevering av årsregnskapet er satt til 31. juli hvert år, og det er viktig å merke seg denne datoen for å sikre at alle finansielle rapporter er nøyaktig og oppdatert.

Skattemelding for aksjeselskaper

Aksjeselskaper er pålagt å levere sin skattemelding innen 31. mai. Samme dato gjelder også for innsending av søknad om utsettelse.

Klage på skatteoppgjør

Klagefristen for å imøtegå skatteoppgjøret er 6 uker fra mottaksdatoen, som kan enkelt lokaliseres og verifiseres øverst til høyre på selve skatteoppgjørsdokumentet.

Gebyrer ved forsinket levering

Fra 1. januar 2017 innførte Skatteetaten tvangsmulkt ved forsinkelse av oppgaver og skattemeldinger. Derfor er det viktig å møte alle frister for å unngå gebyrer.

Viktige frister

Fristene for merverdiavgiftsrapportering og betaling

1. termin: innen 10. april
2. termin: innen 10. juni
3: termin: innen 31. august
4. termin: innen 10. oktober
5. termin: innen 10. desember
6. termin: innen 10. februar

Fristene for innbetaling av forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift

1. termin: innen 15. mars
2. termin: innen 15. mai
3: termin: innen 15. juli
4. termin: innen 15. september
5. termin: innen 15. november
6. termin: innen 15. januar

Viktige frister i oppstartsfasen

Å starte en ny virksomhet kan være en utfordrende reise, men du trenger ikke å gå den alene. Vårt team er her for å støtte deg gjennom prosessen med å etablere din bedrift. 

Vi legger vekt på å gi deg personlig veiledning og innsikt i regnskapets verden, noe som er avgjørende i de første stadiene av din bedriftsutvikling. 

Vår tilnærming sikrer at du bygger opp solide regnskapsrutiner og effektive systemer, noe som vil være uvurderlig for din bedrifts fremtidige vekst og suksess.

Her finner du oss

Trenger du hjelp med regnskapet?

Vi hører gjerne fra deg. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.
Kontaktskjema
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Regnskap 4U er et autorisert regnskapsfirma med kontor i Lillestrøm. Vi utfører et bredt spekter av tjenester innen regnskapsføring, og har både lang og god erfaring med å bistå både små foretak og større aksjeselskaper.  
Regnskap 4U AS © 2024
| Design og utvikling av ZenNet AS 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram