Regnskap 
og bokføring

Dette kan du forvente

God kommunikasjon

Tilpassede tjenester

Tilgjengelighet

Komplett regnskapshåndtering for bedriftseiere

Vi forstår at regnskapsarbeidet kan være en tidkrevende og ofte overveldende oppgave for mange bedriftseiere. Derfor tilbyr vi våre tjenester for å gi deg en fullstendig oversikt over alle utgifter og inntekter i din bedrift.
Vårt erfarne team tar seg av regnskapet fra A til Å, slik at du kan bruke tiden din på å drive virksomheten din og fokusere på det du er best på.
Vi bruker skybaserte regnskapssystemer, med det nyeste innen teknologi, for å jobbe smartere og mer kostnadseffektivt. Dette betyr også at du alltid har tilgang til regnskapet og rapporter uansett hvor du befinner deg, så lenge du har tilgang til internett. 

Vi kan også gi deg innsikt i dine tall på en oversiktlig og forståelig måte, slik at du alltid har kontroll på bedriftens økonomi.

Skreddersydd regnskap for din unike bedrift

Hos oss kan du være trygg på at vi tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov og ønsker. Vi forstår at hver bedrift er unik, og derfor kan våre tjenester skreddersys for å passe din virksomhet best mulig.
Vårt mål er å gi deg en enklere og mer effektiv hverdag, samtidig som vi tar vare på din bedrifts økonomi. La oss ta hånd om regnskapet ditt, slik at du kan bruke tiden din på det du liker best.

Her finner du oss

Trenger du hjelp med regnskap?

Vi hører gjerne fra deg. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.
Kontaktskjema
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Regnskap 4U er et autorisert regnskapsfirma med kontor i Lillestrøm. Vi utfører et bredt spekter av tjenester innen regnskapsføring, og har både lang og god erfaring med å bistå både små foretak og større aksjeselskaper.  
Regnskap 4U AS © 2024
| Design og utvikling av ZenNet AS 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram