VI HÅNDTERER TALLENE, DU FOKUSERER PÅ VEKSTEN

Våre tjenester

Vi skreddersyr våre tjenester innen regnskapsføring for å møte hver enkelt kundes unike behov.

Dette hjelper vi deg med

Regnskap og bokføring

Vi hjelper med å gi deg en fullstendig oversikt over alle utgifter og inntekter i din bedrift. Vi tar oss av regnskapet fra A-Å og tilpasser våre tjenester etter ditt behov. 
Våre regnskapssystemer er skybaserte, med det nyeste innen teknologi, dette gjør at vi jobber smartere og mer kostnadseffektivt. Dessuten har du alltid tilgang til regnskapet og rapporter.
LES MER

Årsoppgjør og ligning

Årsoppgjør er for mange bedrifter både komplisert og tidskrevende. Det er mange skjær i sjøen og feil kan medføre unødvendige kostnader og uønskede konsekvenser.
Ved å overlate dette til oss sørger vi for at regnskapet og rapporteringene blir utfylt og levert i henhold til regelverket og tidsfristene.
LES MER

Lønn

Lønn er et omfattende og komplisert fagområde, derfor kan det være smart å sette bort oppgavene til andre som kan regelverket i fingerspissene.
Vi tilbyr lønnskjøring for små og store bedrifter. Benytt deg av oss, så er du sikker på at lønnen blir korrekt og utført til riktig tid.
LES MER

Fakturering

Våre dyktige regnskapsmedarbeidere sørger for en nøyaktig og effektiv fakturering.
Ønsker du å fakturere selv, kan vi bistå med veiledning, kontroll og oppfølging.
LES MER

Selskapsforvaltning

Er du en gründerspire med store ambisjoner? Vi har lang erfaring med etablering av selskap og ulike bedriftsformer og kan ordne alt av papirer og registrering, uavhengig av selskapsform.
LES MER

Oppstart

Som nystartet næringsdrivende kan det være vanskelig i starten og få oversikt over alle oppgaver, plikter og regler. 

Vi hjelper deg med å etablere rutiner og avklare regelverk i etableringsfasen slik at du kan fokusere på bedriftens kjerneområder i den allerede sårbare etableringsfasen.
LES MER

Her finner du oss

Trenger du hjelp med regnskapet?

Vi hører gjerne fra deg. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.
Kontaktskjema
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Regnskap 4U er et autorisert regnskapsfirma med kontor i Lillestrøm. Vi utfører et bredt spekter av tjenester innen regnskapsføring, og har både lang og god erfaring med å bistå både små foretak og større aksjeselskaper.  
Regnskap 4U AS © 2024
| Design og utvikling av ZenNet AS 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram