Selskapsforvaltning

Dette kan du forvente

God kommunikasjon

Tilpassede tjenester

Tilgjengelighet

Trygg etablering av ditt selskap

Å starte en bedrift kan være en spennende og utfordrende tid, og det kan være mye å tenke på når det kommer til etablering av selskapet ditt. 

Derfor er det viktig å ha noen som kan veilede deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å unngå potensielle fallgruver. Vårt erfarne team har hjulpet mange gründere med å etablere sine selskaper, uavhengig av selskapsform.
Vi sørger for at alt det praktiske blir ordnet, fra registrering i Brønnøysundregistrene til utarbeidelse av nødvendige avtaler og dokumenter. 

Vårt mål er å gjøre prosessen så enkel og smidig som mulig, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe - å få din virksomhet opp og gå.

Strategisk rådgivning

Vi vil også gi deg råd om hvilken selskapsform som passer best for dine behov, og hjelpe deg med å sette opp en solid forretningsplan for å sikre en god start.

Med vår hjelp kan du føle deg trygg på at alt blir gjort på riktig måte, og at du kan fokusere på å bygge din virksomhet og realisere dine ambisjoner.

Her finner du oss

Trenger du hjelp med selskapsforvaltning?

Vi hører gjerne fra deg. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.
Kontaktskjema
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Regnskap 4U er et autorisert regnskapsfirma med kontor i Lillestrøm. Vi utfører et bredt spekter av tjenester innen regnskapsføring, og har både lang og god erfaring med å bistå både små foretak og større aksjeselskaper.  
Regnskap 4U AS © 2024
| Design og utvikling av ZenNet AS 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram